tisdag 8 september 2015

"Jag har aldrig varit en som håller på med lilla gubben och snygga moves"

(Patrick Thoresen efter säsongsdebuten. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Mål i tredje bytet. Patrick Thoresen fick det där första målet gjort omedelbums. Och laget hann inte mer än klara av snacket efteråt så hoppade han upp på en mindre flashig träningscykel och trampade loss i ”tie minuter, ett kvarter” som tio minuter en kvart heter på norska.

Han tyckte själv att det var lite ovant och svårt med tajmingen i sin första match för säsongen,  var lite orolig för Djurgårdens spel i framför allt andra och tredje perioden (benen gick för sakta, spelet gick för sakta, för många turnovers och för många enkla misstag).


Men han fick ett efterlängtat besked också och det var att han kunde spela utan problem eller ens några känningar från det bråck vid magen (sportshernia som det heter på engelska) som han har opererat och som är anledningen till att debuten i den här sejouren för DIF har dröjt så länge som den har gjort.

Här nedan kan ni lyssna på intervjun som alltså är gjord när han sitter och cyklar ner (”Det är så proffsen gör det”) om ni undrar varför han flåsar lite och vad det är för ljud (cykeln) som låter.

(Det går även att lyssna på klippet på Youtube.HÄR  COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Inga kommentarer: