onsdag 2 september 2015

"Ska man bli bättre tränad så får det smaka lite blod i munnen"

(Jonas Westerling. FOTO Privat)

Tredje träningsmatchen för SSK blev just... mer träning än match om jag har förstått rapporterna rätt. Södertälje vann med 4-0 och borde ha satt ännu fler av sina chanser, tyckte Jonas Westerling när jag ringde upp honom.

Lagkaptenen gjorde för övrigt sitt första mål för säsongen då han inledde målskyttet, framspelad av Christopher Blid och den kedjan - Westerling, Christopher Blid och Henrik Thegel - känns väl så här långt som en väl fungerande enhet som bör få vara intakt.


Johan Skinnars gjorde mål nummer två och tre och var nära att få dit ett hattrick men så blev det inte utan fyran sattes av Jakob Wallin. I målet stod SSK:s tredjekeeper, blott sextonårige Filip (tror jag råkade säga Fredrik i intervjun) i mål och höll nollan i sin första seniormatch där han fick arton skott på sig.

Eftersom matchen var ... inte så upphetsande så pratade vi lite om hur långt SSK kommit, vad som var viktigt i den här matchen, dubbla träningar varje dag, monsterbackar, snabba löpare, blodsmak i munnen, vilja, passion och kedjekompisar. Bland annat.

Klicka på pilen. funkar det inte så finns inslaget även på Youtube.

COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud) och PRIVAT (bilden)

Inga kommentarer: