lördag 4 augusti 2018

Dags att släppa sargen!

Dags att släppa sargen! Inte bara för lagen utan även för mig. Ska jag vara helt ärligt så vet jag inte hur den här säsongen kommer att se ut för mig.

Det finns saker jag skulle vilja göra men det är lite oklart om jag har råd/möjlighet att göra det som jag vill.


Man kan ju alltid sitta hemma, följa matcherna på tv och tycka till men jag är mer sugen på pod och på att prata med människan under skydden. Matcherna är såklart kul, jag älskar ju hockey men vad som inte var roligt förra året var att försöka hinna skriva om två, tre matcher på en kväll. Att försöka hinna läsa ikapp, titta ikapp när man redan varit på match för att få in lite om de andra lagen också så det slutar jag med nu.

Jag gör ju den här bloggen helt ideellt och gratis så vad jag hinner med beror lite på vilka andra betalda jobb jag landar också, vilken tid de tar och om de ger så mycket pengar att jag har råd att åka hit och dit jag vill för att se matcherna på plats och för att träffa spelarna på plats.

Det är lite oklart på den fronten för dagen. Jag har klart med TT och att fortsätta följa Brynäs hemmamatcher vilket glädjer mig men i övrigt är det väldigt öppet och från dag till dag och även även om det finns en del lösa trådar som jag hoppas ska bli något vettigt så behöver jag fler uppdrag för att få ihop det. Så finns det någon där ute som letar efter en duktig inslagsproducent/sportreporter osv så får ni gärna höra av er eller tipsa om mig.

Ett litet problem med Brynäsmatcherna är dock att de till stor del krockar med Djurgårdens hemmamatcher. Ungefär hälften av de båda lagens hemmamatcher spelas samtidigt och eftersom jag inte tar mig till Södertälje så ofta så blir det väldigt mycket mer AIK-matcher än de övriga lagen och det känns lite tokigt. Det är är inte tänkt att vara endast ett lags blogg så jag klurar lite på om jag ska dra ner på matcher och kanske åka mer på träningar i stället. Vi får se. Att Västerås är tillbaka i HA är bra för min del, klart närmare och bättre tidsmässigt för mig att åka dit och kolla på SSK in action än att åka hela vägen till Södertälje.

Skulle egentligen vilja göra intervjuerna i ett lite annat format också men det kostar tid och pengar och då är vi tillbaka till det jag nämnde nyss. Så summa summarum. Jag letar uppdrag, det är lite rörigt, jag vet inte vad det blir men jag försöker köra på lite så får vi se vad det blir.

Inga kommentarer: