onsdag 8 augusti 2018

"Hade varit kul om det klingade lite i ribban"


FOTO: www.hockeymedmariehallman.se

I morgon torsdag, drar Djurgården igång sitt försäsongsmatchande med match mot Almtuna i Uppsala (och nu i A-hallen, så nu finns gott om läktarplats).

Jag åkte till Hovet men valde att prata med en kille som var en attraktion i HockeyAllsvenskan och som jag tänkt länge borde passa bra i SHL och nu är han här om än inte på is och redo för match än.


Men jag tror han är värd att vänta på så här är ett snack med Manuel Ågren, 24-åringen från Oskarshamn som jag tror kan bli en riktigt rolig spelare att titta på i DIF under säsongen bara han får komma i gång med matchspelet.


Vi pratade om …varför han behövde några år i HockeyAllsvenskan för att utvecklas, om sin förre lagkamrat och mentor Arsi Piispanen, övergången till DIF, succén i matcherna på Hovet mot AIK, målskyttet och farten - inte minst hur man varierar den för bästa effekt, hur det kommer sig att han är bättre hockeyspelare nu trots att han gjorde fler poäng för två säsonger sedan än den senaste och varför han är redo för SHL just nu.

Vi pratade lite om det han är rejält less på också, det vill säga körtelfebern som gjort att han fått inleda tiden i Djurgården på ett litet annat sätt än han hade tänkt sig, vem han tar inspiration av och har som bollplank i DIF, längtan efter några riktigt jobbiga ispass och drömmen om att få göra mål på Hovet med mycket mera.

Så in och lyssna!


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: