söndag 6 januari 2019

"På rätt väg nu"

(Jesper Frödén drog igång målskyttet med en rejäl smällkaramell. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Den sjunde december blev Jesper Frödén matchvinnare mot Vita hästen med två mål. Den nionde december var det Anton Holm som klev fram. Sedan kom måltorkan. Och fem förluster på sex matcher.

Nu hängde ju inte alla de fem förlusterna på att nyss nämnda duo inte har gjort mål på ett tag, tvärtom så har ju några andra spelare klivit fram istället även om det inte har räckt hela vägen fram mer än i en av de sex matcherna som var fram till idag.


Sedan sa det bara pang så spräckte Jesper Frödén sin måltorka med ett stenhårt skott från långsidano och i tredje perioden var Anton Holm så där lurigt kylig som bara en äkta måltjuv kan vara.

Viktigt för AIK såklart att de båda fick nätkänning igen och inte minst att hålla nollan hemma och vinna med 4-0 efter en andraperiod som var ett stort steg upp ur svackan.

Jag pratade lite kort med Jesper Fröden efter matchen om bland annat måltorkor, förväntningar, rykten och sista tredjedelen av serien. Med mera. In och lyssna här: Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: