lördag 12 januari 2019

”Mina mål kommer när jag förtjänar dem”

(Philip Broberg, nu officiellt målskytt i Hockeyallsvenskan. Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Minns ni när Philip Broberg tog de första skären in i A-laget under försäsongen? Målet då var att ta en plats. (HÄR hittar ni den intervjun fråndå) Och som han har tagit den platsen.

Inget har kommit gratis. Det har varit hårt jobb och Philip brukar vara den första att knata i väg till styrketräningsrummet efter matcherna.


Han loggar enormt mycket tid på isen och vrider och vänder på det mesta för att bli bättre och tar hjälp av särskilt en back, den han kallar lagets ”farfar”. Ni får lyssna på inslaget för att höra vem det är…

17-årige Broberg har fått men också blivit av med två mål som visat sig vara styrningar. Mot Västervik blev det tredje gången gillt för nu fick backtalangen målet med sig. Här är lite snack om ….

….torsdagensträningen som väckte laget efter förlusten i Karlskoga, backtalangens första mål i Hockeyallsvenskan, hur han har kommit tillbaka efter JVM och det som hände där, hur drömmar och mål utvecklat sig under hösten, om att bli mentalt redo inför det kval som AIK mest troligt kommer att spela i, vem Philip ser som ”farfar i laget med mera:

Så in och lyssna


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se


Inga kommentarer: