fredag 6 mars 2020

”Jag var helt hundra så jag kände att jag kunde fortsätta”


(Linus Hultström är inne i zonen. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Det blev dramatik på slutet då DIF tog emot Luleå på Hovet för fjärde och sista mötet mellan lagen i den här grundserien.

Luleåbacken Nils Lundkvist krutade in 2-2 med 51 sekunder kvar av tredje perioden men Djurgårdsbacken Linus Hultström hade rejält drag i skottet han också och fick en perfekt träff när han bombade in segermålet redan efter 42 sekunder av förlängningen framspelad av Jacob Josefson (med andra assist till målvakten Niklas Svedberg.

Här är en intervju med Linus om matchen, segermålet, femtonde raka hemmasegern, vikten av att jobba sig upp på en fjärdeplats med hemmafördel, känslan av en perfekt träff, hans egna säsong där han redan slagit sitt personliga målrekord (tidigare 12 mål men är uppe i 15 mål nu) och är nära att passera sitt poäng rekord (33 poäng i Leksand 2014/2015).

Det blir även lite snack om KHL-ryktena, vad som driver honom nu, vad han är mest och minst nöjd med så här långt för lagets del, hur spelet ska vässas nu och Garrisons snedtackling med mera! Så in och lyssna här:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.seInga kommentarer: