onsdag 14 september 2022

"Längtar efter att få höra sången"

Kevin Karlsson. Foto Marie Hallman

Det blev förlust 1-3 i Djurgårdens genrep mot HV71 i Huddinge. En helt okej försäsongsmatch där hemmalaget gasade på bra i första, började tappa fart i andra och sedan fick in ett reduceringsmål i tredje.
Därmed är försäsongen över för det forna SHL-laget som kan summera den med fem vinster varav en på övertid och tre förluster.En av flera som varit bra på försäsongen är backen Kevin Karlsson, värvad från Troja Ljungby där han producerat en hel del poäng senaste tre säsongerna efter att ha inlett seniorkarriären i olika hockeyettanlag.

Den här kvällen i Huddinge råkade Karlsson skapa dramatik då han helt oavsiktligt råkade skjuta ett skott som gick rakt i ansiktet på HV:backen Emil Andrae.

Det blödde rätt bra och Andrae tvingades uppsöka sjukhus berättade HV-tränaren Tommy Samuelsson för mig och Mattias Ek vid Hockeynews efteråt.

Så vi pratade lite om det, om det lyft i Troja som skapade buzz och tog honom till Djurgården, livet i nya staden, musiksmak, vad han vill ha för roll i DIF, gåshud och vad han ser fram emot mest kommande säsong (utöver de givna göra mål, vinna och gå upp i SHL). 

Var roligt att se hur han lyste upp när trycket på Hovet kom upp och det har varit roligt att se hans spel senaste säsongerna om än i en annan klubb så här är lite snack med Kevin:

Copryright ljud och bild Marie Hallman/hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: