fredag 23 september 2022

Olle Liss: ”Man svävar och går på adrenalin”

Olle Liss! Med ett skott som en häst sparkar, dvs stenhårt. 
Foto Marie Hallman/hockeymedmariehallman.se

Två mål och en assist. Och så seger på det. Men framför allt... SKOTTET. Olle Liss fick en premiärmatch på Hovet som bara kan beskrivas med ordet monstersuccé.

Lägg därtill att Olle Liss var först ut från omklädningsrummet till intervjuerna (som spelarna får veta att de ska göra), tar sig tid, bjuder på sig själv och är ödmjuk inför hela situationen på ett sätt som får en att tänka att blir inte Olle kult i DIF ja då vete fan vem som blir det.

Här är en intervju med Olle Liss, i skön eftermatchen frisyr dessutom (tacksam att jag får ta bilder även i dessa lägen) om: matchen, känslan inför premiären och  stödet under densamma (”smått euforiskt, mäktigt att skrinna in”), skottet, egna drömdebuten, Djurgårdens favoritskap, om "ett litet steg på vägen i ett långt maratonlopp", sin kedja (Tim Söderlund och John Norman), vad Olle ser mest fram emot denna säsong (utöver självklarheter som att vinna matcher och så vidare) samt vad han förväntar sig – eller snarare hoppas på - av supportrarna den här säsongen. 

In och lyssna!

Copyright ljud och bild: Marie Hallman/ hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: