söndag 20 juli 2014

Semesterspurt...

 ...blir det för mig kommande vecka. Kommer ha risigt med tillgång till dator också så det blir nog twitter om det händer något istället för bloggen.Kan ju börja hända lite i och med att lagen börjar samlas för ny säsong.

Vad som händer sedan för mig återstår att se. Jag har ingen aning vad jag kommer göra i höst - allt hänger i luften - men jag har i alla fall tänkt ha bloggen igång. Jag hoppas det går, vi får se vad det blir. Men hur som helst.

Hoppas ni hinner njuta och ha det lite gott av värmen som sägs vara på väg kommande vecka här - sedan är det ju dags för svala ishallar... :D

4 kommentarer:

Donkeyman sa...

Jag hoppas verkligen att du får ihop jobbet till hösten så du kan fortsätta att skriva Hockey. Samtidigt som du kan fortsätta med bloggen. Personligen tycker jag det är en glädje att läsa dina kommentarer. Det finns så många hockeyskribenter som är mer eller mindre likartade. Vad som skiljer är deras "byline". Hoppas det är nog många som vill läsa något som är lite utanför "mainstream".

Emil sa...

Hoppas få läsa härlig läsning i höst igen! Även dina reportage är väldigt bra!

Anonym sa...

Hoppas du laddar batterierna Marie och är laddad till hösten då både SHL o Allsvenskan blir två getingbon av sällan skådat slag. Där behövs du Marie.. Du är duktig på det du gör och alltid lika kul att ta del av dina alster av alla lag i Sthlm även om Djurgårn ligger mig närmast hjärtat..
Ha nu en härlig sommar hälsar // Kokta Hönan //

Marie Hallman sa...

DOnkeyman, Emil och Anonym: Tack snälla alla tre. Fina ord, jag tackar ödmjukast. Kram på er.