tisdag 29 juli 2014

Silly season AIK - Johan Andersson in

(Johan Andersson är tillbaka i AIK. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

….Och det har kommit en spelare in i AIK också. Under måndagen blev det klart att SSK-centern Johan Andersson går till AIK där han tidigare spelat en säsong (2010/2011).

Jag ringde och kollade läget lite med Johan i början av juli och redan då sa han att ” Det finns ett lag som jag jättegärna spelar i… vi får hoppas att de vill ha mig.” Och det ville ju AIK som nu alltså skrivit ett ettårskontrakt med 27-åringen.


AIKs sportchef Daniel Rudslätt har spelat med Johan under den nyss nämnda säsongen och har så klart bra koll på både hur han funkar i laget och hur han är på isen. Och det finns potential tycker jag.

Att Johan sedan haft en hel del otur med skador i Timrå och SSK som har saboterat för honom är ju som det är.  En del skador har dessutom varit rena olycksskador och de kan man inte göra något åt. Senaste säsongen var tyvärr inte heller någon hit trots att han slapp större skador då så jag tror faktiskt att han är så revanschsugen det hävdas på AIK:s hemsida.

Så här säger Rudslätt på hemsidan:


– Johan är en otroligt spelskicklig center som har massor av hockey i sig. Jag har själv spelet med honom och vet hans potential. Vi letar efter duktiga centrar och en otroligt revanschsugen Johan får nu chansen att visa att han hör hemma i klubben i sitt hjärta. Han har kapaciteten att spela på högsta nivå och har själv en stark vilja att representera AIK. Det ska bli spännande att följa honom.

Inga kommentarer: