tisdag 6 september 2016

Brynäs straffade DIF i Huddinge

(Tambellini gjorde sitt sjunde mål på försäsongen. Foto www.hockeymedmariehallman.se/arkiv)

Det krävdes straffar för att skilja Djurgården och Brynäs åt när de båda SHL-lagen möttes i Huddinge på tisdagskvällen.

Jag hade inte möjlighet att åka dit utan såg på tv. Noterade dock att det var rätt avslaget på läktarna och tja, tar man över 300 kronor per person för en träningsmatch så blir det knappast fullsatt. Jag missunnar inte Huddinge pengarna tvärtom,  och tror att de bet sig själva lite i svansen.


Tror ett pris på kanske 150-200 hade dragit minst dubbelt så mycket folk som i sin tur handlat i kiosken… och tror jag hade gett högre intäkter för Huddinge som arrangerade matchen.

Nåväl. Matchen? Inte så där jättebra om jag ska vara ärlig. Det var tydligt att det var försäsong. Nerven saknades på något sätt. Det var för slarvigt och straffarna. Nä där får båda lagen gärna träna extra.. nu var Ponthus Westerholms segerstraff den enda som var något att hänga i julgranen, i övrigt var det utanför eller på målvakten...


Adam Ollas Mattsson, Robin Press och Jeff Tambellini gjorde DIFs spelmål. Två back och ett forwardsmål således. Tambellini är nu uppe i sju kassar. Snyggt så. Adam Reideborn vaktade DIFS mål, Felix Sandström Brynäs bur.

Inga kommentarer: