söndag 25 september 2016

Veckans fullträff- Jonathan Davidsson

(DIF-jubel efter Davidssons kvittering. Foto Johan Sahlen)

Jonathan Davidsson noterades för ett skott på mål och blev på det skottet - ende målskytt för Djurgården i deras hemmapremiär mot Malmö.

Jag kunde inte vara på plats och såg matchen med ena ögat i bilen så det känns lite tokigt att kommentera spelet. Men det är roligt att se Jonathans framfart.

19-åringen från Tyresö är noterad för tolv matcher förra säsongen. Men. Det är inget att bry sig om.

Snittistiden under dessa tolv matcher var …tadaaaah …. Två minuter och 43 sekunder. Han sköt totalt tre skott förra säsongen under de få byten han fick vara på isen. Som sagt, inget att fundera mer på. Moving on.

Skillnad nu.

Eller, tre skott har han noterats för under på de tre första matcherna också men utfallet nu är så mycket bättre. Kolla bara vilken effektivitet killen har!  Ett mål på två skott mot Leksand, ett mål på ett skott mot Malmö…

Nye tränare Robert Ohlson låter Jonathan ta för sig också. Kanske i väntan på att mer ”namnkunniga” spelare ska friskna till men jag tror Jonathan kommer få köra på även om alla är tillbaka. Istid hittills,  10.34 i snitt och under lördagen 10.42.

Daniel Bernhardt spelade fram, och båda har fostrats i DIF. Kul. Nu menar jag inte att man ska dra några jätteväxlar av två mål men kul att se de båda ta chansen när de får den.Inga kommentarer: