tisdag 18 oktober 2016

"Det var värt att ta smällen när det blev mål"

(Det kostar att ta en seger ibland... FOTO Daniel Sandström/Gefle Dagblad)

Brynäs såg ut att vara på väg mot andra raka hemmaförlusten, mot ett bottenlag igen dessutom. Men Gävlelaget vände och vann med 4-3. En seger som under några otäcka sekunder såg ut att bli dyrbar.

Ja ni ser ju själva på bilden (norpad från en av mina presskollegor, Daniel Sandström. Hoppas han ursäktar... då jag inte hann hiva upp en kamera själv) hur Ponthus Westerholm såg ut efter matchen. Svullen är bara förnamnet och han lär inte se så där jättebra med högerögat när han vaknar...


Men det verkar inte vara någon hjärnskakning, det trodde han inte själv i alla fall.

HÄR på Sydsvenskan.se och HÄR på E-kuriren.se finns den längre TT-text som jag skrev efter matchen och som innehåller en intervju med Ponthus Westerholm.

Rögle åkte i och med vändningen på sin sjätte raka förlust. Detta trots att Ängelholmslaget såg starka ut inför tredje efter att Daniel Widing, som ju spelat i och tagit SM-guld med Brynäs, hade gjort 3-2 i slutat av andra.

Sportchefen Anders "Masken" Carlsson fanns på plats i Gavlerinken och då Widing har korttidskontrakt så pratade jag lite med Masken om det. Det snacket och den TT-text jag skrev på slutsignal finns HÄR på DN.se och HÄR på SVT.se

Inga kommentarer: