måndag 3 oktober 2016

"Vi har fokuserat på det vi ska göra"

(Nichlas Falk på en ... lite gammal arkivbild! Ska ta ny senare i höst. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Förlust efter förlängning men en comeback i matchen som lovade mer. SSK såg uträknade ut både en och två gånger men kom tillbaka och gjorde mål och fick med sig en pinne hem.

Sedan blev det tre mot tre och där visade Mikko Luoma, fint framspelad av Byron Ritche hur  man avgör en sån förlängning... man tar vara på ett misstag, kommer två mot en och vips där satt den.


Noterbart i den här matchen var även att Modos Lucas Wernblom, son till Öviksikonen Magnus Wernblom, blev historisk som förste spelare född på 2000-talet att göra mål!. Ett fint mål var det också, två mot en, kroppsfinter och mål utan att tveka. Jobbigt för SSK såklart.

Målvakten Mathias Dahlström hade också en jobbig kväll. Modo hade ett skott på mål i första och det gjorde de mål på. En mardröm för målvakterna när de inte får hålla igång utan bara får några random skott på sig här och där.

Hur som helst. Här är ett snack med assisterande tränaren Nichlas Falk om matchen, pp, förväntningar, de första sex matcherna och lite till.Copyright: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: