lördag 17 december 2016

"Inser hur mycket man älskar sporten"

(Nicklas Heinerö. poängwww.hockeymedmariehallman.se)

Jag gnällde på hållning och energi hos AIK efter senaste matchen. Uppenbarligen kände flera i laget detsamma inför SSK-matchen och efter ett lagsnack var det full incheckning på samtliga händer och fötter.

Nicklas Heinerö är en av dem som verkligen bidragit till höjd energi. Han gjorde sin första match för säsongen för två matcher sedan, vilade förra och gjorde sin andra nu. Och blev segerskytt.


Där andra är inne i lunken är Heinerö inne i glädjen över att överhuvudtaget kunna spela och få göra det roligaste han vet.

En hjärnskakning som tog tre månader att rehabilitera förra vintern och en hjärnskakning som hindrat från spel under de 26 första allsvenska matcherna i år kräver passion och vilja. Och energi. Precis det som Nicklas Heinerö har. Kolla kroppsspråket i båset. Och hur han drar med sig spelare runtomkring.

Vi pratade lite om energier i båset och på isen, kärlek till hockeyn, rehab, det snygga segermålet, att komma i gång mitt under säsongen - med mera. Här finns det snacket att lyssna på. Copyright ljud o bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: