söndag 14 juli 2013

Laddar batterier...

Jag fick en fråga vad som har "hänt med bloggen". 

Och jo det stämmer, det har varit få inlägg senaste tiden och kommer så vara i ett par veckor till.
Jag måste bara ladda batterierna en stund under sommaren helt enkelt.


Det har blivit lite för mycket jobb och för lite sömn och socialt liv för mig och någonstans tar det stopp. Det gjorde det nu. Därför behövs det lite vila för skallen.

Jag har lite tankar inför hösten, känner att jag vill utvecklas själv också och kanske göra lite annat stuk på bloggen.

En del välkänt, en del nytt. Kanske? Vi får se, men det blir mer det har varit den här inläggsglesa sommaren i alla fall. har jag tänkt mig. Däremot kanske det inte blir inlägg varje dag, vilket var ett mål i flera år. En orsak till det är att jag inte vet än vad jag kommer göra för betaljobb utöver Hockeylegends.se heller. Vill veta det först innan jag planerar mer för bloggen.

Jag hoppas på fortsatt Viasatjobb så klart men inget är klart än där så vad som blir av det/hur mycket jobb det eventuellt blir och hur stor möjlighet jag har att fortsätta hålla på med bloggen oxå  återstår att se. Vill få in lite mer sömn och socialt umgänge i mitt liv än jag har haft länge nu också.

Jag har funderat på att lägga ner bloggen helt men tycker det är för roligt med hockey och för roligt att hålla på med bloggen för att förmå mig att fimpa den, men exakt hur och vad det blir av den framöver får jag som återkomma till senare.

Samtidigt vill jag passa på och tacka för att ni fortsätter besöka bloggen och läsa det som kommer upp på den, jag uppskattar det verkligen. Det berikar mitt liv.   :)

2 kommentarer:

Rulle sa...

Vill tacka Dig för ett enastående arbete Du lägger ner på detta!!

Passa på att vila ut ordentligt i sommar Vi behöver Dig i vinter.

Ha det gott!!

Heja SSK!

Marie Hallman sa...

Rulle: Tack snälla! Det värmde :)