tisdag 30 juli 2013

Skills camp - gratis dag späckad med hockey!

(CCM ordnar - gratis - skills camp. Återkommer även nästa år. FOT CCM/REEBOK)

Det har pinnats på rejält i sommar på allehanda hockeyläger och här är ett som jag tycker ni ska ansöka om att få vara med på nästa sommar!

Det är visserligen bara en dag, och jag brukar inte göra reklam för saker men det här är bra! Det är en dag fullpackad av upplevelser och dessutom gratis!


(FOTO: CCM/REEBOK)

Det är CCM som ordnar skills camps på tio platser runt om i Europa. I Sverige blev det två stycken, ett i Segeltorp  och ett i Göteborg, båda har varit i veckan som gick.

Här har 80 spelare – 13 till 14 år gamla fått vara med om en grym dag, coachade av träningsgurun Andreas Ögren (personlig tränare till flera NHL-spelare) och hockeylegendarerna Robert Nordmark och Johan Tornberg.

Med Sudden på CCMS skills camp för media i våras. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jag fick själv testa på en lite nerkortad variant av en skills camp i våras under VM – den gången var Mats Sundin och Filip Forsberg med som lite extra krydda.

( Jag får väl erkänna att Filip hade rätt kul åt mina mindre stiliga skills. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Vi som var med då fick testa och köra några av de övningar som kidsen får göra, riktigt kul. För de barn som är med på den riktiga skills campen är det en dag späckad med ispass, fyspass, teori och hälsolära. I Segeltorp fick kidsen dessutom chilla lite med världsmästaren Staffan Kronwall och VM-bucklan

(FOTO: CCM/REEBOK)

 Som extra plus får spelarna låna och prova hockeyprylar från CCM och Reebook och får även ett litet hemligt kit från CCM med sig hem. Föräldrarna sätts i en familjehörna där de kan ta del av föreläsningar om hälsa, säkerhet och hockeyutveckling när kidsen kämpar på med barmark och ispass.Och som sagt. Det kostar ingenting att vara med. Årets camp är ju över men det kommer en sommar nästa år också och det kommer ordnas ny skills camp då så mitt tips, håll lite utkik på den här sidan http://sv.ccmskillscamp.com/ där det ska gå att anmäla sig till nästa års läger om ett tag.

På nyss nämnda sida finns mer bilder och en kort video från årets camp.

Inga kommentarer: