torsdag 1 augusti 2013

Stanley Cupbucklan till Zinkensdamm

(Johnny Oduya har Hammarby som moderklubb, nu tar han Stanley Cupbucklan till klassisk Bajenmark)

Stanley Cupbucklan är ute på turné och nu närmar den sig Stockholm där ju två av Chicagospelarna bor. Först ut att få ta emot den är Johnny Oduya som kommer ta med sig bucklan till Zinkensdamm.

Johnny har ju Hammarby som moderklubb, Zinken ligger honom varmt om hjärtat - det finns så klart minnen därifrån och nu när han har chansen att visa upp bucklan så tar han den dit och hälsar alla välkomna.Spelarna får ha bucklan i ett dygn var och Chicagobacken får den på söndagen den 11 augusti, framåt fyratiden. Men för att så många som möjligt ska kunna se den på nära håll kommer Johnny ta med sig bucklan till Zinken under måndagen den 12 augusti mellan 11.00 och 13.00

Under den tiden kommer Johnny Oduya och bucklan att finnas på ena halvan av bandy/fotbollsplanen (det är fotbollsskola på andra halvan).

Det är givetvis gratis entré och väl på plats kan man dels fotas med bucklan och få autografer av Johnny. Better Hockey - som gör och säljer smarta hockeyteknikprylar - kommer även ordna roliga hockeyaktiviteter som man får prova på i väntan på sin tur framme vid bucklan.

Det kommer dessutom köras lite roliga tävlingar för besökarna där man med hjälp av Better Hockeys prylar kan tävla om Johnny Oduyainspirerade priser.

(Jag och Lord Stanley! FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Passa på och gå dit! Jag fick ha lite närkontakt med bucklan när Detroit vann Stanley Cup för några år sedan och det är mäktigt ändå att se den på nära håll när man är en hockeynörd som jag.

Vill ni ha mer info om själva evenemanget så kommer det finnas framöver på den här sidan: https://www.facebook.com/BetterHockeySweden

Bucklan kommer sedan gå vidare till Marcus Krüger, som tar över bucklan 16.00 på måndagen 12 augusti.

Enligt Huddinges hemsida kommer han att visa upp den tisdagen den 13 augusti. Står dock inga tider eller något annat än så jag får återkomma till det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer ingen av de att ta den till Hovet?

Marie Hallman sa...

Vet inte men det varker inte vara något organiserat där i alla fall. Krüger tar sin till Huddinge på tisdagen mellan 11-13