fredag 2 augusti 2013

Marcus Krüger tar bucklan till Huddinge

(Marcus Krüger fotad vid VM förra året. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

I veckan kunde bloggen berätta att Johnny Oduya tar Stanley Cupbucklan till Bajenland dvs Zinkensdamm där man kan träffa Chicagobacken och bucklan mellan 11-13 måndagen den 12 augusti.

Klockan 16 ska Oduya lämna över bucklan till Marcus Krüger som även han väljer att visa upp den för allmänheten vid moderklubben.


I det här fallet innebär det att han tar bucklan till Björkängshallen i Huddinge tisdag 13 augusti mellan 11-13. Dit är alla välkomna att ta bilder av bucklan och få autografer av Marcus. Mer om detta kan ni läsa här på Huddinges hemsida.

Jag fick en fråga om ingen av dem tar bucklan till Hovet och jag vet inte är väl svaret. Det verkar inte ordnas något allmänt, officiellt där i alla fall sedan vad de båda Chicagospelarna gör i övrigt under de 24 timmar som de har bucklan vet jag inte.

Det kan ju hända att de har något besök där på gång men i mindre skala men det vet jag tyvärr inte.

Passa gärna på att åka till antingen Zinken eller Huddinge, det är en mäktig pjäs och rätt kul att ta sig en titt på. Är ju inte helt fel att träffa två så sköna lirare som Oduya och Krüger heller!

Inga kommentarer: