fredag 20 februari 2015

"Ansikte kan du sy, tänder kan du ersätta men är man yr i skallen - då blir man orolig"

(Saviano FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jag kan inte annat än gilla spelare som Steve Saviano. Såna som sprider energi, som alltid driver på lagkamraterna, som aldrig klagar och som alltid ger järnet, oavsett vad.

Inför Växjömatchen fick amerikanen dessutom en minst sagt ovanlig matchladdning.


Marcus Sörensen råkade nämligen skicka en puck i munnen på Saviano under morgonvärmningen. Ett hårt skott som styrdes rätt upp i ansiktet och munnen.

Det blev resa till sjukhuset, och ett par styng för att få ihop den bit runt munnen/ mellan näsan och munnen/ som spruckit. Tänderna som fick sig en törn fick hans fru, som råkar vara tandläkare, ta hand om. Som tur var klarade sig skallen (kan ju gå illa om pucken träffar "fel" ställen)

Svullen, smärta och tror ni han spelade? Givetvis. Skallen kändes ju bra och benen var pigga. Sedan att han fick bättra på sömnaden under kvällen, inte minst efter matchen är smällar man får ta typ. (Stort att han kom ner för intervju typ noll sekunder efter sista stygnet, det uppskattas ju enormt! )

Det blev ett mål för Saviano som var nära, nära att få in ett till, man önskar ju att det hade fått räcka till seger med den arbetsinsatsen i minnet om inte annat.

**
Apropå de två målen.. så var det verkligen en utdelning som Saviano var värd. Han hade tufft med målproduktionen i november, december och januari. Gjorde bara ett mål på 21 matcher trots att spelet satt bättre och bättre och farten och chanserna fanns där. Kul att det blev mål nu, trots förlusten.

På inslaget ovan snackar vi mål, DIFs stundtals passiva spel, limboläget i tabellen - som Steve hatar -, vad som krävs för den där playinplatsen och så klart morgonvärmningens och bravaderna där.
Funkar inte inslaget så går det även att lyssna på YouTube här.


Inga kommentarer: