tisdag 17 februari 2015

HV71 vände trenden och nollade DIF

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

HV71 har haft fyra mardrömsmatcher på rad. Den raden tog slut på tisdagen då Djurgården kom på besök och fick åka hem med både noll mål och noll poäng.

Den tidigare långa skade- och sjuklistan på forwards var kortad något men det hjälpte alltså inte .Förlusten var Djurgårdens sjunde på de tio senaste matcherna. Det var dessutom andra gången på sex matcher som DIF blev nollade framåt. Senast var 29 januari mot Luleå borta då DIF förlorade med 0-3.

Djurgården kämpar och står i men spetsen, saknas.

Damien Fleury var ju tex en spelare som togs in som just spets men det har ju gått sådär om man ska titta krasst på poängen han bidragit med.

Det blev förvisso en succéstart med två mål mot Modo i debuten men sedan har det radats upp nollor i både mål och assist kolumnen med ett undantag - i lördags bjorde fransmannen sin första assist i DIF-tröjan.

Han behöver ju någon som matar honom med puckar där uppe vid motståndarmålet för att det ska rassla in mål och assist. Det verkar hittills ha varit svårt att hitta den där puckmataren. Mot HV71 varFleury ihop satt (inledningsvis) med Steve Saviano och Markus Ljungh. Det gav dock ingen utdelning.

Inga kommentarer: