onsdag 25 februari 2015

Hack i självförtroendejakten

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Det blev ny förlust för SSK 2-3, nu mot BIK Karlskoga borta. Det spelar ju ingen roll för Södertäljes tabellplacering men visst hade det suttit bra för självförtroendet om man vunnit.

Det är ju just självförtroendet som måste upp nu inför det negativa kvalet och då är det ju lite oroväckande att det verkar svikta. Igen.


Jag vet inte hur man ska få upp det heller riktigt, mer än genom att vinna matcher. Det är där det brukar börja men ett mer manglat självförtroende än SSK:s får man ju leta länge efter.

Nu gjorde hur som helst Mattias Beck mål för andra matchen i rad - bra honom behöver SSK få igång.

Robin Press nätade också, hans första mål på en dryg månad - bra det, för han och övriga backar måste vara sitt allra bästa jag när kvalet börjar. Annars kommer hela den tänkta offensiven ju att haverera innan pucken ens hamnar på "rätt" planhalva.

Målvakterna kommer bli galet viktiga i kvalet. Nu har Tim Sandberg duktige Janne Öhman i Södertälje att prata med. Det lär behövas, det måste ju stråla om målvakterna, inte vara några tveksamheter i kvalet som kan kännas som en enkel affär (fyra av sex överlever) men som definitivt inte är det för sargade själar som SSKs.

Inga kommentarer: