torsdag 21 november 2019

"Energin var där hela tiden"


(Henrik Rommel efter 3-1 mot Mora. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Det var många lättade blickar och betydligt lättare fötter efter den här matchen än de nio senaste som AIK spelat och förlorat. Henrik Rommel spelade fram till två mål, både det första av Johan Porsberger och det andra, av John Henrion.

Här är lite snack om matchen, vad Bobo Simensen hunnit komma in och bidra med, power play, den höjda energi och inte minst hur fansens stöd fick spelarna att orka på slutet när det började bli tunga ben.
Vi pratade även om nyckelsekvensen i matchen där AIK nu INTe rasade som man har gjort förr i motgång trots en snabb kvittering från Mora, lite blick fram mot den kommande Modomatchen och hur Gnaget nu ska bygga vidare på den höjda energin och segern.

En lite fotnot här är att jag får ett hjärnsläpp och säger att AIK har tre matcher upp till Mora men det ska såklart vara tre poäng och inget annat… att AIK vann och SSK förlorade gör att Gnaget dessutom fick lite men dock kontakt uppåt till säger mark där Södertälje ligger på tolfteplatsen i tabellen.

En till fotnot är att vi pratar lite om hur det gick för Modo och där vann Vita Hästen med 4-3 mot Modo som var på väg med en rekordvinstsvit men nu bröts alltså den.

Här är snacket med Henrik Rommel, in och lyssna:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: