torsdag 14 november 2019

"Redan nu har det ju hänt grejer"


(Emil Alengård, assisterande tränare AIK. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Nu har det gått drygt två veckor sedan AIKs sportchef (och då även tränare) Anders Gozzi lämnade båset och ersattes av AIK:s J20 tränare Emil Alengård som nu jobbar jämte Jussi Salo med extra fokus på backarna.

Jag tyckte det kunde vara intressant att höra Alengårds tankar på läget efter ännu en förlust, nu 1-5 mot Timrå och det jobbiga läget som jumbo. En plats där man gräver sig allt djupare,


Här är ett snack om just matchen mot Timrå, den ständigt närvarande måltorkan och vad som kan göras åt den här och nu och även över längre sikt, vilken roll han kommer ha jämte Jussi Salo i lagledningen, vad han har hunnit ta till sig/göra första tiden i a-laget, de tunga försvarsmissarna – och defensiven som man har börjat korrigera för att kunna spela samlat som man vill.

Vi pratade även om AIKs offensiv, att spela med ryggmärgen istället för att överjobba allt, hur AIK jobbar med det mentala nu, inställning, möjligheterna att kasta in tex Lucas Feuk som en joker, våga lita på sina lagkamrater, varför nyförvärvet Lucas Feuk inte spelar redan nu i a-laget, med mycket, mycket mer så in och lyssna här:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se


1 kommentar:

Anna Erickson sa...

Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Stava för att få tillbaka ditt ex
återställa ryggförlust kärleksförhållande
förena bruten
magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
sluta skilsmässa
Älskar stava för att undvika att fuska par
Älskar stava för att stoppa uppdelningen

(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)