lördag 23 november 2019

"Jag är här av en anledning"


Det finns några saker som har utmärkt Dick Axelssons karriär som hockeyspelare. Det fina spelsinnet, blicken som ser luckorna innan de kommer är ett par sådana men det jag har gillat mest hela tiden är spelglädjen, lekfullheten mitt i allvaret. När han trampar ur kopplingen, lägger in glädjeväxeln och kombinerar den med sin envisa vilja att vara precis där det brinner mest så händer bra saker.

Det är lite så man kan förklara att han kan komma in efter över ett halvårs frånvaro från hockeyn och lasta in både mål och assist med en - i alla fall till synes lätthet - som så många andra saknar.


Här är lite snack med Dick om 3-2 segern mot Växjö (där han gjorde ett mål, två assist och var nära ett par kassar till), hans egen insats i DIF sedan comebacken, hans mål med hockeyn  - numera, den annorlunda träningen bakom succén och hur den har hjälpt kroppen, hur hösten har varit, hur DIF tagit sig närmare målet sedan Dick kom in i laget - bokstavligt talat, tiden i DIF sedan comebacken, kemin med kedjekompisarna och inte minst papparollen.

In och lyssna här:Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: