måndag 11 september 2017

"Att vinna för mig är att vi går upp"

 (Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Upptaktsträff för HockeyAllsvenskan idag. Och de enda höjda ögonbrynen kom när BIK Karlskogas Mikael ”Daggen” Eriksson uppfriskande ärligt slog fast att ”Den som fuskar bäst vinner”. Han förklarade lite senare när jag frågade att det handlade om att tänja lite på gränserna och vad man kan göra när domaren råkar ha blicken riktad åt annat håll. I fall någon undrar.

Några spelarenkäter visades upp. Niklas Grossman har av spelarna utsetts till tuffast att möta. AIK:s Christian Sandberg var också med där uppe i toppen. Här är lite snack med ”Sampa” om Grossman, vem som är tuffast, förväntade poängkungar och det här med att "fuska".


Det blev ett skönt snack om Thomas Mitell, AIK:s nye tränare som tillsammans med Tobias Thermell i BIK Karlskoga har utsetts till den bäste coachen i serien av spelarna i nyss nämnda enkät.

Vad skiljer mot Roger Melin – som människa och i spelet? Hur har Mitell fått ihop laget? Vad tänker Sampa om den långa förlustraden under försäsongen, hans driv för att nå SHL-avancemang på tredje gången gillt? Plus myyyyyycket, mycket mer:


Så in och lyssna på samtalet med AIK:s lagkapten här:


(Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se)

Här har ni för övrigt säsongens tränarbild.... 
(Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

...och spelardito!
(Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Inga kommentarer: