tisdag 19 september 2017

"Huvudsaken är att det känns bra i huvudet och kroppen"

(Anton efter premiären. Får dessutom extra tack från mig för att han som är mycket längre böjde på knäna så jag kunde ta en bild ur normal vinkel. Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Anton Holm vann skytteligan i HockeyAllsvenskan förra säsongen och inledde den här - 2017/2018 - med att ta emot Guldtröjan som är utmärkelsen i HA för bästa målskytt. Anton gjorde dessutom seriens första mål - tillika sitt eget första seriemål för Gnaget - efter två minuter och 11 sekunder av premiären.

Var även nära att lirka in 2- 0 bara  ett par minuter efter 1-0 målet.. Det är väl vad man får kalla kalasstart på säsongen och i nya klubben. Att Holm dessutom var målbäst under försäsongen för AIK gör ju inte saken sämre. Liksom att han spelar med ett härligt kroppspråk och lyser av självförtroende och spelglädje. Härligt att se på isen.


Här är lite snack med alltid lika ödmjuke Holm om premiärmatchen, premiärmålet, berg och dalbanehockey, sina kedjekamrater, AIK:s målvakt Erik Källgrens premiärinsats, förväntningarna på honom som målskytt , känslan att åka in inför 4300 på Hovet i sin nya klubb - med meraCopyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: