torsdag 14 september 2017

"Det man älskar att göra - gör man fullt ut"

 (Andreas Johansson presenterade stolt Hockey From The Heart. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Igår  hade Andreas Johanssons pod och hockeycommunity Hockey From The Heart pressträff och idag, torsdag 14 september, kan man lyssna på hans nya pod där Henke Lundqvist är först ut.

Jag har puffat lite för det här innan och gör det även nu trots att jag inte tjänar ett öre på det då jag tycker det finns mer än ännu en pod i det här konceptet. Det kommer att gå att vinna hockeyutrustningar och hela upplägget handlar om att dela med sig av hockeykunnande och hockeynörderi. Mer hockey att ta del av gratis helt enkelt. Det gillar jag.


Mer info om tävlingar mm hittar ni HÄR på facebook och HÄR på Instagram. Communityn med Andreas pod hittar ni på dem HÄR sajten:

(Andreas tillsammans med entrepenören Roni Bicér som är delaktig med AJ i Hockey From The Heart. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Vill man höra lite hur Andreas tänker så finns här nedan en intervju om vad som driver honom och vad som han hoppas kunna bidra med till hockeyn med den här nya communityn.
Han bjuder på några riktigt sköna anekdoter både från sitt eget liv och sin egen karriär men också från poddarna som han har spelat in och kommer lägga ut. Bland annat en om Henke Lundqvist och tigrar utanför omklädningsrummet - så in och lyssna! Det är intressant!Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se  (Obs att när vi pratar om i morgon och i dag så är det torsdag 14 september vi menar)Inga kommentarer: