onsdag 27 september 2017

"Tre mål på tre matcher talar sitt tydliga språk"

(Grossa kör bara köööör. Länk till inslaget längre ner. Foto Skärmdump Cmore)

Tredje raka förlusten. Tredje matchen med endast ett mål framåt och tre respektive fyra och fyra mål bakåt i de inledande tre omgångarna. Tränaren Mats Waltin sa det bäst själv på presskonferensen:

”Tre mål på tre matcher talar sitt tydliga språk. Vi står inte rätt, vi skjuter för lite. Det måste vi göra något åt.”


Bättre än så kan man väl inte sammanfatta resultaten. Men allt var inte nattsvart i den här matchen. Första perioden var en riktigt bra period från SSK:s sida.

Och Nicklas Grossmans 0-1-mål var en klar kandidat till årets mål.

Den stora SSK-backen plöjde väg som en bulldozer ner mot Björklövenmålet, de två grönklädda som kom från varsitt håll lyckades inte stoppa Grossman utan krockade istället med sig själva samtidigt som Södertäljes härförare hängde pucken högt.

Så läckert! HÄR finns en länk till highlights och därmed målet.

Men det är såklart också så som Mats Waltin sa på presskonferensen att ” Man kan säga att det finns mycket att glädjas åt men det kan man inte efter tre förluster på raken tycker jag.”

Jag har inte sett alla matcherna så det är svårt att peka ut exakt vad som är felet men av det jag noterat är just ”Grossa” - som jag påpekade senast – en av de som skjuter mest i laget och det är ju lite märkligt då han är en defensiv back.


Nu har ju inte övriga åkt runt och gjort ingenting. Stefan Gråhns, Victor Andersson och Måns Lindbäck är några som skjutit in sig bra, nu ska det bara släppa också.

Inga kommentarer: