fredag 22 september 2017

”Det kändes som han vart lite nojjig när jag skrek att han skulle släppa pucken”

 
 (Max Lindholm gjorde en fräckis. Det funkade! FOTO: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Som junior i AIK har Max Lindholm öst in poäng och han har även utmärkt sig enormt i J20. Steget upp i A-laget förra säsongen blev dock tufft och AIK-forwarden - som fyllde 20 år i juli - lyckades trots gott humör och mycket kämpande inte ta en ordinarie plats i Roger Melins gäng.

Den här försäsongen har han fått ta större plats i laget och har svarat bra på det förtroendet med bland annat intensivt spel och bättre avvägningar  Mot Almtuna var Max uppe och stressade – eller lurade, lite oklart där - Uppsalalagets målvakt till en redig blunder och skapade med sitt rejäla spel många fina chanser utöver det där märkliga målet.


Om matchen, AIK:s 4-0-ledning som följdes av en minst sagt onödig svacka i tredje, hur Max lurade Almtunamålvakten och förvåningen vid även det märkliga 4-0-målet där pucken gick via Victor Ekarv och in.


Vi pratade lite om hur det har varit att gå från junior till seniorspel, om skillnaden i förtroende från Melin jämte Mitell, det förlängda kontraktet i somras, hur han vill bidra i laget, ändrad försäsongsträning för egen del samt hur han ska kunna dra nytta av att vara starkare. Med mera! In och lyssna


COPYRIGHT LJUD o BILD: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE

Inga kommentarer: