tisdag 11 februari 2014

William tillbaka med mål och vinst

William Nylander var tillbaka i SSK. Då blev det två nya mål för hans egen del och tre pinnar för lagets när SSK mötte Timrå borta.

Av det jag hittat att läsa om matchen så var det ingen höjdarmatch spelmässigt.  Men Nylander junior verkar (som oftast i SSK-dressen) ha varit ett av undantagen.Han gjorde 0-1 för Sportklubben redan efter 1.30 av första, framspad av Jesper Frödén och Johan Andersson. Den kedjan var även inblandad i 0-2, men då med Frödén som målskytt och Andersson som passningsläggare.

William Nylander ökade sedan på i tredje till 0-3 men den gången med hjälp av Philip De Simone. Robert Carlsson avslutade sedan för SSK med att lägga in 1-4 i tom kasse i slutminuten.

Visst, det kan vara en slump, men att Lill-Nyllet trivs bra i SSK är det ingen tvekan om, inte heller att han verkar dra med sig hela laget uppåt. Det är bara hoppas för SSK:s del att man får behålla jättetalangen under hela OS, då Modo och de övriga i SHL har landslagsuppehåll.

Ett annat utropstecken stavas Sebastian Idoff som verkligen tog bänkningen i början av säsongen på rätt sätt och numera radar upp bra insatser.

Tisdagens trepoängare innebar för övrigt att luckan ner till Björklöven (som förlorade igen) ökades på till elva poäng. Troja Ljungby vann däremot på full tid även dem så där är det oförändrat sex poäng emellan. Faran är därför långt i från över.

MÅLEN
FÖRSTA PERIODEN
0-1 (01.30) William Nylander (Johan Andersson, Jesper Frödén)

ANDRA PERIODEN
0-2 (17.24) Jesper Frödén (Johan Andersson)

TREDJE PERIODEN
0-3 (45.00) William Nylander (Philip Desimone)
1-3 (16.24) Ludvig Nilsson (Nils bergström, André Hult) Spel 5 mot 4.
1-4 (19.11) Robban Carlsson (Johan Andersson Fredric Andersson)

MÅLVAKTERNA
Mika Norja, Timrå 84,21 %
Sebastian Idoff, SSK, 96,97%

Inga kommentarer: