torsdag 6 mars 2014

Maries hockeypod del 11 - Jonas Andersson!

(Jonas Andersson gästar poden med en massa intressanta tankar och åsikter. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Poden är tillbaka från OS-uppehållet och träffar Jonas Andersson - som bland annat spelat i AIK men också i både NHL, AHL, KHL, SM-liiga och ett antal matcher i Tre Kronor.

Vi träffades ute i Nordic Icehallen på Bosön där Jonas kör rehab på platsis och sedan några månader tillbaka jobbar hårt för att komma tillbaka till ishockeyn.


Så hur är läget där med knäet? Hur ser framtiden ut egentligen?  Och ja, självklart tar vi upp AIK i den diskussionen...vad händer där?

Vi tar en titt på Kvalserien -från alla håll o kanter - vi pratar DIF, AIK men också det lag som Jonas tror är främsta utmanare.

Vi pratar mental press, mental styrka och vad som krävs för att gå segrande ur serier som KS.


(Jonas Anderssonute i NordicIce hallen på Bosön där han kör rehab. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jonas Andersson har spelat i stängda ligor - vi går igenom för och nackdelar. Vilket gillar han egentligen bäst? Och är det okej att ge några lag fördelar i form av direktuppflyttning bara för att de är publikmagneter?
OS-hockeyn kallades var det "tidernas turnering". Men hur kul var det - egentligen? Hur reagerar KHL på det ryska magplasket? Och hur mår svensk hockey? Vad kan bli bättre? Vad är bra, enligt Jonas?

Vi hann med lite SHL och slutspel också. Jonas hade en rätt "klar" vinnare. Med mera. Det blev bra surr, så in och lyssna!

Ni kan lyssna och/eller ladda ner poden här   samt på Itunes.
Vill ni följa poden via RSS så gör ni det här:

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Jonas Andersson borde visa
om han har ett HJÄRTA för AIK,
och återvända hem,han kommer väl vara lika gammal som Nylander när han kommer hem.

Marie Hallman sa...

Mikael Karlsson: tror han får börja med att få ordning på knäet först! Så att han kan fortsätta spela ... det går förhoppningsvis, sedan får vi se vad som händer