onsdag 16 november 2016

"Alla offrar sig, vi vet vad som står på spel"

(Jonathan Davidsson. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Att vara ny och ung i ett lag som går bra är lätt.  Då finns utrymme för spel, för misstag, för lärande. I ett lag som haft det tung är det svårare. Men bröderna Davidsson har hittat sin väg.

Mot Skellefteå var de båda med och vände underläge till vinst, bland annat genom 2-2-målet där Jonathan fick assist på Marcus mål.

(Storbror Davidsson i matchen mot Skellefteå.... FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jag tog ett snack med Jonathan om  tunga starter, dramatiken på slutet, segerjubel, att hitta sin egen väg trots motlut för laget, vad brorsan Marcus och att de får göra den här resan tillsammans betyder, chanserna till JVM-spel, interna (mellan bröderna) poängligan och inte minst det här med frisyrer och födelsedagspresenter.

(... Lillebror ökade på sitt målkonto till tre. Storebror - just nu på två kassar - lovar att kontra. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Lillebror fyller ju år på fredag och storebror har redan hittat ett paket som passar… eller inte. Beror nog på vem man frågar!

In och lyssna här:COPYRIGHT LJUD o BILD www.hockeymedmariehallman.se

(På fredag blir den  här killen 18. Vad Marcus får i present av Jonathan. Avslöjas såklart i intervjun... FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Precis som du säger i intervjun så är det underbart att se unga bara gasa på 110% i matchen igenom. ! =)

Marie Hallman sa...

Ja man kan inte annat än gilla och bli glad. Skönt att se entusiasmen i förarsätet, inte ängslan, oron eller prestationsångesten. Bara kör och se möjligheterna. :) Marie