torsdag 16 mars 2017

AIK vann skotten mot mål - BIK Karlskoga vann matcnem

(Foto www.hockeymedmariehallman.se)

AIK vann skotten mot mål stort (40-23) i det första mötet av tre mot BIK Karlskoga Men det är som bekant målen (4-1 till BIK) och inte skotten som avgör vem som vinner.

Jag är helt slut i kväll, har som tok förlite så jag nöjer mig med att konstatera att även AIK såg lite trötta ut. Kanske märkta av dramatiken i tisdags.  Bra spel, vaknade framför allt i tredje men två snabba mål i arslet i matchinledningen fick slå an tonen.


Notera ordvalet. FICK slå an tonen. Släpper man in två mål på mindre än 2.30 av matchen så har man 57 minuter och 30 sekunder på sig att reparera den tuffa starten. Nu fick den slå an tonen i stället och det alldeles för länge.

Backen Stefan Johansson gjorde AIKs enda mål. Hans fjärde för säsongen och det nästan fyra månader sedan senaste målet (23 november mot Almtuna). Hörde i Cmore att kaptenen CHristian Sandberg ville se bättre spel och inställning från lagkamraterna. Det kravet får man anta uppfylls på lördag, annars är det färdigspelat för AIK.

Spelarna önskar inget hellre än ett fullsatt kokande Hovet. Är det någon gång sällanbesökarna ska masa sig dit så ta chansen att se en rafflande match nu!

Inga kommentarer: