torsdag 11 oktober 2018

”Bara att lyssna och ta in”


(Emil Bemström. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Att Emil Bemström haft en fin höst har väl inte undgått någon. Med fem mål -varav fyra i power play och ett intensivt och ungdomligt fartigt men ändå vuxet smart spel har Djurgårdsforwarden charmat både fans och hockeyexperter – även om han själv är måttligt nöjd över sin insats.

Emil har gjort fyra av DIFs åtta pp-mål och har tillsammans med bland andra Jacob Josefson och Linus Hultström varit med och lyft Djurgårdens sedan tidigare utskällda pp till toppen i ligan. Bara en sådan sak...


(Måljubel mot Rögle där Emil lgjorde två av DIF:s mål. Foto Johan Sahlén)

Emil är uppväxt i en riktig hockeyfamilj då pappa Jörgen och farbror Stefan var tongivande spelare i SSK hur länge som helst. Jag har sett Emil hänga i knävecken på pappa men trodde aldrig att han skulle minnas mig, men det gjorde han. Sånt blir man ju glad av.

Här är lite snack om uppväxten i hockeyfamiljen och varför det aldrig blev spel i SSK, stödet från pappa Jörgen, längtan efter att spela i DIF, att vara en känslomänniska, förväntningarna inför att spela i DIF och inledningen av serien, powerplayspelet med mycket mera!


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se


Inga kommentarer: