torsdag 11 oktober 2018

”Det kom lite oväntat, bra att han tänder till!”

 
(Max Lindholm. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Det har varit mycket snack om Weigel, Holm och Frödén i AIK (jäpp av mig med) och det med all rätta. Men. När motståndarna lagt fokus där Max Lindholm med kedjekompisar klivit fram och tagit plats. Och gjort mål.

Max gjorde en hel del poäng som junior, fick dock inte riktigt ösa på med sin offensiva stil när han kom upp i a-laget. Men nu är det bara köra på. Eller som tränaren Thomas Mitell bland annat sa såhär (lite kortfattat av allt han sa) när jag frågade om AIK:tränarens syn på Max Lindholm av den här årgången:

” Max är bättre fysad nu, han börjar förstå vad det handlar om, börjar bli proffs på riktigt, om ett år är han perfekt! Det är stor skillnad på honom nu och för ett år sedan”

Jag träffade Max efter AIKs träning under onsdagen och snackade bland annat om…

…lyftet under säsongsinledningen jämfört med förra säsongen, tränaren Thomas Mitells fina ord och tankar kring dem, vad Max har gjort för att få det här lyftet, att få vara mer offensiv och framför allt att få ta mer plats, höga målsättningar och förväntningar, inspirationen av och stöttningen från Christian Sandberg, strafförlusterna och extra straffträning, att tränarna höjer rösten och knäcker taktiktavlor, Fredric Weigels magiska monsterstraff... med mycket mera. Så in och lyssna!Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: