onsdag 24 oktober 2018

”Jag njuter varje dag på matcher och på träning”


 
(Sebastian Strandberg har klivit fram stort den här hösten i Djurgården. FOTO www.hockeymedmariehallman.se)

Det blev andra raka förlusten för DIF som föll med 1-2 mot Brynäs. Sebastian Strandberg hade flera fina lägen utan att kunna överlista Rautio i Brynäskassen. Men spelet var bra och 26-åringen har verkligen lyst under hösten.

Det är kul att se en spelare komma in från det läge han var i och ta ett sådan kliv. Det ville jag veta mer om så det blev en intervju om matchen och hur Brynäs fick fast DIF på kanterna och svårigheterna att växla upp när man vill men de tbara inte går men också framför allt om hans fina höst.


Vi pratade om Sebastians klassiska centerspel och berömmet från DIF-legendaren Nichlas Falk, den lite krokiga vägen från HV71 via Evansville IceMen i ECHL, Odense i Danmark och Pantern i HockeyAllsvenskan till DIF, bytet från defensiv till offensiv forwar, att äntligen hitta rätt och få förtroendet med mycket mer!

Så in och lyssna här:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se


Om ni vill lyssna på den pod med Nichlas Falk, som nämns i inslaget, så kan man lyssna på den i spelaren nedan och bland annat höra snackat om just Sebastian Strandberg. Kommer ganska tidigt i poden när vi går igenom DIF.


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se och Nichlas Falk


Inga kommentarer: