söndag 24 februari 2019

”Har aldrig varit i ett lag där spelarna är så tajta som här”


(Gary Nunn. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Garry Nunn hade en tuff första halva på säsongen då hans ljumskar trasslade, blev bra, fick bakslag, fick börja om och nu verkar det ha gett med sig. Kroppen känns precis som han vill ha den, säger han.

Och det syns tycker jag. Nu är det riktigt snabba fötter, han hittar luckor, han drar sig inte heller för att spela fysiskt. Mot SSK blev det ett mål och en assist. Nu har han dessutom fått in ett par amerikaner till i laget och det har lyft humöret ytterligare även om han känt sig som en i familjen redan från dag ett.


Här är en intervju med snack om bland annat matchen mot SSK, uppskattningen av lagkamraternas uppoffrande jobb, glädjen när kroppen nu känns som han vill att den ska känna, vad han trodde om Hockeyallsvenskan och AIK innan han kom hit och hur skridskoåkningen och farten i den här ligan passar honom.

Vi pratade även om att han börjat förstå vad ett avancemang skulle kunna betyda för både klubben, lagkamraterna och fansen, vad han har för koll på bottenlagen i SHL (Örebro, Mora och Timrå), kraven som AIK-spelarna ställer på varandra, hur Christian Sandberg – hela tiden - påminner om vikten av att gå upp, att AIK fortsätter jaga serievinsten istället för att tackla av lite i väntan på allsvenska finalen, vikten av att få så många hemmamatcher som möjligt, den starka sammanhållningen i laget och vad det betyder för importspelarna med mera!!!

Så in och lyssna här:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: