lördag 16 februari 2019

"Sånt här drömmar är gjorda av"


(Robin Wallin har jobbat hårt för att nå hit där drömmen slagit in. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Vilken kväll för Robin Wallin! Som tyckte det var synd att Erik Källgren skadade sig men som också klev i med härlig pondus och en dunderpositiv inställning man önskar man fick vakna med varje dag.

Att han trivs i AIK är årets understatement även om han skickar tacksamma hälsningar till Upplands Väsby i intervjun som ni kommer märka.


Robin har nu spelat matcher för AIK, så här ser facit ut (jag råkade räkna även denna match som från start under intervjun där vilket är fel men så här är det):

Vinst 7-3 i debuten den 30 november hemma mot BIK Karlskoga, övertidsförlust borta mot Västerås 2—3 på annandagen, vinst hemma den 28 december med 3-1 mot Tingsryd, inbytt mot SSK borta den 23 januari där det blev strafförlust 3-4 följt av vinst  5-4 hemma mot Oskarshamn den 25 januari och nu vinst efter straffar 3-2 mot Leksand. Summa summarum fyra vinster på sex spelade matcher.  Än så länge ingen förlust vid full tid.

Kul att se att han har klivit fram så bra och det märks att Robin, som han själv betonar,  ”inte är här för att öppna båsdörr”.

Vi pratade lite om tröjhissningen och ceremonin för Rolf Råttan Edberg, gåshud, stämningen på fullsatta Hovet, Erik Källgrens skada, att få kliva in under matchen, känslorna under straffläggningen framför AIK-klacken (”Det bara exploderade, det går inte att beskriva!”) och hur han jobbat för att bli bättre på straffar.

Vi pratar även om hans fina facit i AIK, hur det blir nu med skador på både Källgren och Jönsson, hur det kommer sig att han håller på AIK (i flera former än Gnaget), hur han lyft sig av att träna med AIK, att han nu är skriven på AIK med riktigt kontrakt, hur hårt han har jobbat för att ta sig hit med mycket mer så in och lyssna på denna sköna lirare som verkligen lagt ner sin själ för att (som han själv nämner) "nå hit"


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: