onsdag 30 december 2015

For the record... så tog AIK bonuspoängen av Björklöven...

... under tisdagen då man var på bortamatch i Umeå.

Jag såg matchen delvis, jobbade lite med annat samtidigt och slocknade sedan som klubbad i soffan. Men sammanfattningsvis så var det en rätt kul match med mycket fart och kreativitet.


Häftigast att se var lagkapten Christian Sandberg - både som pådrivare och glödhet två målsskytt. "Sampa" har liksom övriga som fanns i laget förra säsongen fått en rejäl nytändning under Melin och Gozzi. Har blivit allt hetare och känns nu glödhet både i humöret och i målprotokollet. Hade ju ett mål mot Leksand också.

Robin Rahm vaktade målet, stabilt tycker jag. Hade även några riktigt fina plock och räddningar då Björklöven tryckte på, inte minst i tredje och var där magnifik. Åkte som en robot runt och var med maskinprecision på rätt plats. Visade tydligt att han  tagit det faktum att Lindvall fått ta en - åtminstone halv - förstaspade på rätt sätt.

Allra roligast var dock att se Robin Kovacs och Jesper Bratts straffar. Teknik, handleder, mental styrka och kyla i ett. Kovacs straff blev match avgörande då Löven inte satte någon av sina straffar.

Inga kommentarer: