fredag 25 december 2015

"Love to score, live to score"

(Alex Nylander, yngst i JVM-laget och med amazing skills... FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Passion, okontrollerade känslor, skills på gränsen och en spelglädje som är svår att matcha! Dags för Junior-VM,  en höjdpunkt varje år.

Spelarna i år är födda 1996, 1997 och så är det en som är född 1998. Alexander Nylander, yngst av alla och kanske den mest spännande i hela gänget trots att brorsan William är med. 

Jag gillar egentligen inte att jämföra, det finns galet många fina spelare med i det här gänget och William är outstanding liksom brorsan Alex .

Hur som helst så ringde jag upp Alexander när Juniorkronorna hade träningsläger i Segeltorp. William hade precis blivit klar men inte anslutit än (och Alex visste inte där och då att han skulle får spela med Wille)

Båda brorsorna (som för övrigt är uppväxta i Nordamerika) har ju valt att spela hockey på andra sidan pölen denna säsong och bor tillsammans i Toronto med pappa Micke som även är assisterande tränare i Alex lag.

Alex har sopat mattan med konkurrenterna, leder rookiepoängligan överlägset, har gjort fyra poäng i ett par tre matcher, har utsetts till månadens rookie två månader i rad och ja… det blir häftigt att se honom och resten av gänget i JVM i Helsingfors nu över jul och nyår.

Här är ett snack om vilken roll han vill ha, skills, juniorhockey här och på andra sidan pölen, målsättningen under JVM och vad det betyder att ha både far och bror med sig på äventyret där borta.

Klicka på play – eller om det inte funkar i mobilen gå till länken HÄR på youtube.

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE
Inga kommentarer: