söndag 20 november 2016

”Det visar att vi är på rätt väg”

(Daniel Olsson Trkulja fotad hemma på Hovet vid ett annat tillfälle. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

 AIK fick en mardrömsstart uppe i Timrå med mål i baken efter 20 sekunder. Men. Det bästa med så tidiga mål är ju att man har typ hela matchen på sig att göra något åt saken. Och det gjorde AIK.

Gnaget som haft lite oflyt i några matcher i höst fick plötsligt se allt ramla in. 4-1 målet av Jens Jakobs gick så fort att det knappt gick att se till exempel.


Och Daniel Olsson Trkulja, som var lite nedstämde efter lite för många motstudsar senast jag pratade med honom efter en match var glad i bussen på väg hem från Timrå. Jobbar man hårt så kommer turen till slut, sa han. Och kanske är det så.

AIK hoppade i alla fall upp en placering och har dessutom en match färre spelad än de flesta och har häng på topp åttalagen.

Om klättringen uppåt är inledd? Det vete tusan men det är ett steg framåt att vinna såna här matcher också, att ta de generösa Timråbjudningar som gavs och göra något vettigt av det trots en tung start på matchen.

Det var ju ändå serieledarna som slogs och som nu tappade en trea på hemmaplan, för första gången på elva hemmamatcher så här långt.

Här är snacket med ”Trucken” om matchen, tur och otur, mot och medflyt, målskytte, förändringar i spelet med mera.


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tack för ett bra jobb som alltid Marie. Mvh Niklas

Marie Hallman sa...

Tackar ödmjukast Niklas, det värmer att höra :) / Marie