onsdag 18 januari 2017

"Ge varandra så mycket positiv energi som möjligt"

(Daniel Olsson Trkulja fotad efter en annan match. Foto: www.hockeymedmariehallman.se/ arkiv)

Mål efter 41 sekunder. En 5-2 ledning och - som så ofta - ett nervdaller på slutet. Och så tre galet viktiga poäng på det.

AIK tog sin första seger mot Tingsryd för säsongen i en minst sagt händelserik och rolig match.  När Daniel Olsson Trkulja gjorde 5-2 efter 6.21 i tredje säsongen såg det ju ut att kunna bli en lite lugnare matchavslutning.
(Michael Lindqvist med gasen i botten. Foto Jesper Zerman)

Men nej. Tingsryd reducerade efter sjutton sekunder till 5-3. En indianare de luxe gav Tingsryd 5-4 och sedan var det spänning ändå in i kaklet. Fina mål från båda lagen var det också... inte minst från Nils Höglander.

(Roger Melin hade satt ihop Fredrik Karlström, Jesper Bratt och Nils Höglander med gallret i en speedig juniorkedja. Det verkar fungera bra som Nils sa till Cmore... Foto Jesper Zerman)


 Detta energiknippe, nyss fyllda sexton år som återigen blev tvåmålsskytt (blev det även mot Björklöven 28 december) och är uppe på fem mål. Och vilka mål sedan! Snacka om att ta för sig!

(Daniel Olsson Trkulja och Michael Lindqivist. Foto Jesper Zerman)

Men det var ju Daniel Olsson Trkuljas 5-2-mål som blev avgörande så här är en telefonintervju med Daniel när han var på väg hem från matchen om glädje, energi, målgörande, de femton matcher som är kvar, slumpmål, Nils Höglander med mera...


COPYRIGHT LJUD OCH BILD: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE

Inga kommentarer: