onsdag 11 januari 2017

"Hoppas fansen sluter upp och ger oss stödet vi behöver även om vi inte förtjänat det hittills"

(Michael Lindqvist. Inte bara mål och poänggörare utan framför allt en ledare på isen och i laget. Foto www.hockeymedmariehallman.se)


Att AIK har haft en svajjig säsong har väl inte undgått någon men två spelare som verkligen stått ut och varit stabila och oftast avgörande i match efter match är Christian Sandberg och Micke Lindqvist.

Man kan inte annat än älska attityden gentemot motståndet, inställningen på isen, ledarskapet och passionen som brinner i de spelarnas ögon - oavsett hur det har sett ut i övrigt runtomkring dem.


Mot Almtuna stod "Linkan" dessutom för ett väldig vackert solomål som gav 2-1 i matchen som slutade med AIK-seger 3-2.

Jag säger i inslaget att det här var match 35, det var det inte, det var nummer 34. Det är med andra ord 18 matcher kvar och ett riktigt getingbo runt top 8 strecket.

Här är snack med "Linkan" om ledarskap, inställning, matchen och målet mot Almtuna, frustration, jobbet på isen, stödet från fansen och lite tankar runt fortsättningen av säsongen. Med mera!

(Obs ett datumfel i inslaget. Jag säger första segern sedan 28 december men det var 16 december som AIK vann borta mot SSK och inget annat!)Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: