torsdag 11 januari 2018

"Otroligt tacksam att ha fått chansen"

(Alexander Deilert som inte bara är en bra hockeyspelare, han är grym på golf också. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Det har hänt mycket runt Alexander Deilert sedan han kom in i AIK för elva matcher sedan. Det har varit mål, assist, ett par olyckliga styrningar förbi egen målvakt och en olycka mot SSK,  för att nämna lite. 

Men nu när han börjat hitta rätt i spelsystem och bland lagkamraterna så lyfter Deilert helt klart backsidan och varit viktig inte minst nu när Eric Norin, Simon Fernholm och Robin Axbom är skadade. Deilert får in den fart och det tempo som AIK vill ha i uppspelen och under matcherna och har redan stärkt power play.(Alexander Deilert har ett förflutet i bland annat BIK Karlskoga faktiskt men här är han i AIK-tröjan. FOTO JESPER ZERMAN)

Mot BIK Karlskoga blev det en assist vid Eric Castonguays 4-0 mål i slutminuterna för Deilert som valde att själva ta steget från det defensiva SHL-laget Karlskrona till det mer offensiva (som det är tänkt) AIK i HockeyAllsvenskan.

 Här är lite snack om matchen, Erik Källgrens andra nolla för säsongen, att bygga (eller inte lyckas bygga) på kanonstarter som kvällens, att växa under säsongen, varför han valde AIK,  poängproduktion, omställningen från KHK till AIK, practical jokes med mycket mera.

In och lyssna:Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

1 kommentar:

Plock sa...


Axbom skadad? :)

http://www.aikhockey.se/artikel/nwbuajc7i-1bbi1