onsdag 17 januari 2018

Två sena poäng för AIK

(Skärmdump på målet. Highlights från matchen finns HÄR)

Hade tänkt följa AIK:s match mot Björklöven framför TVn men sent flyg och insnöad bil på Arlanda gjorde att jag fick nöja mig med sista perioden och förlängningen.

Det var å andra sidan där det mesta hände… Clay Wilson som inte gjort så värst mycket väsen av sig sedan han anslöt till AIK fick plötsligt en puck i rätt läge och lyckades tokslänga in en en kvittering till 2-2 med 1.03 kvar av tredje perioden.AIK fick sedan inleda förlängningen i boxplay men klarade av den och när Björklövens Axel Ottosson lyckades slå knut på sig själv och dratta omkull precis vid Michael Haga blev det spelvändning och ett kylig mål av Haga som därmed gjorde sin första kasse i AIK-tröjan.(Hela sekvensen finns med i highlightsen, länk vid översta bilden. Foto Skärmdump Cmore) 

Två poäng in på konto, men ändå ett hack ner i tabellen då Pantern gick förbi och är en poäng före AIK som tog sin fjärde raka seger och har gjort poäng i de tio senaste matcherna. Leksand på andraplatsen förlorade mot Timrå. AIK har nu två poäng upp till andraplatsen och fyra upp till Timrå.

Inga kommentarer: