måndag 26 september 2011

LHC vs AIK

AIK har åkt ner till Linköping, tar sig där an LHC som har Micke Holmqvist med i laguppställningen. 

Otroligt egentligen med tanke på att han gjorde en ryggoperation, på två diskar, i somras och det ett tag var osäkert om han skulle kunna fortsätta karriären eller inte.Aldrig kul med såna grejer så jäkligt starkt jobbat "Honken"! Bara hoppas ryggen håller nu.

För AIKs del saknas dels Joakim Nordström som fick ett skott på foten senast. Jag pratade med honom under tredje perioden när han stod vid sargen och såg slutet av matchen, då trodde han att han skulle kunna spela  idag men ... inga är så optimistiska som hockeyspelare när det gäller just skador. Inget spel för honom alltså, inte för Johannes Salmonsson heller (axelskada). Artistspelarna Kent McDonell och Josh McNevin saknas ett tag till.

Att Jocke Nordström är borta gör föresten att twinsen är uppsatta ensamma som extraforwards i en fjärdekedja, men det går ju att snurra runt så att centrarna kör med olika ytterpar om man vill det... vet inte hur AIK tänker men det visar sig.

Markus Svensson är uppsatt som målvakt. Tufft läge att komma in i då Fasth hållt nollan två matcher i rad och Markus givetvis ville fortsätta den fina sviten. Känn ingen press Svensson! Typ.

2 kommentarer:

Anonym sa...

plågsamt att se att vi är ett div1 gäng utan fasth.
PINSAMT GNAGET!!!

Marie Hallman sa...

Anonym: förstår besvikelsen men SÅ illa är det inte. Ett bottennapp, jäpp men det får alla lag.