tisdag 27 september 2011

Tung debut för Svensson i AIK-kassen

Det blev en ruggigt tung elitseriedebut för Markus Svensson i AIK-målet. Två insläppta med bara 28 sekunders mellanrum, ja faktiskt i samma byte av samma målskytt (Pär Arlbrandt) och 1-3 underläge efter 5.58.

Och så utbytt i paus. Sedan blev det förlust med 2-5. Roligare debut kan man ha.


Inte blev det väl bättre av att han kom in i ett läge där Fasth hade hållit två raka nollor, tufft att kliva in i det läget. Å andra sidan så måste ju någon match vara den första så det har nog inte, eller ska i allafall inte, spela roll.

Nu har jag inte sett matchen, bara målklippen och det ser ut som om Svensson hade ganska så obefintlig hjälp vid alla målen. Inte bra av utespelarna heller med andra ord. Nemeth var dessutom på väg att göra självmål i slutet av matchen när Fasth stod i kassen men där räddades Gnaget av att han fick till en stolpträff i stället.

Jag försökte ringa när de satt i spelarbussen men Markus svarade inte, och sedan satt jag i bil i en evighet bland annat på grund av en radda vägarbeten tills klockan blev sen. Så det blev ingen intervju. Är upptagen mest hela tiden på tisdag, vet inte om jag får möjlighet att göra en intervju under tisdagen. Mest troligt inte. Får bli en bonus i så fall.

Inga kommentarer: