söndag 11 september 2011

Brynäs vs SSK

Genrepsdags för SSK och Brynäs men själv är jag i ... Södertälje. Skriver fotboll åt TT från Syrianska-Kalmar, hinner inte lägga ut några laguppställningar nu men rekommenderar gd.se där brukar det finnas liverapportering online.

Jag ska se om jag hittar lite laguppställningar senare, men då är matchen redan i gång tyvärr. Försöker hinna med en SSK-intervju efter matchen dock.

4 kommentarer:

E sa...

de går riktigt bra för ssk, bästa matchen jag sett

hahhaa

Rogga sa...

7-0 till Brynäs. SSK var fullständigt utspelat och visade sitt rätta jag denna gång efter att ha spelat kraftigt över sin nivå tidigare under försäsongen. Nu har elitserielagen börjat vara upp inför säsongsstarten och då är skillnaden såhär stor.

SSK får kämpa för att undvika kvalserien för att hålla sig kvar.
Klar juniorlagsstämpel på SSK inför säsongen och framförallt för tunn trupp. Naivt av SSK-ledningen att gå in i den nya säsongen med detta supertunna lag.

Marie Hallman sa...

E: Skratta lagom, nästa gång är det kanske ditt lag som går på en mina...

Rogga: Utspelade idag ja, men det innebär inte att de blir utspelade varje match framöver eller att det här var SSK:s rätta jag. De har kort om spelare, det håller jag med om är oroväckande men det här med kvalserien neråt håller jag inte med om. Det står för dig.

Kürt Kringel sa...

Gnagar-Rogga.
SSK är ett mittenlag i allsvenskan och agerar därefter. Kval neråt? Knappast.